måndag 5 januari 2009

Låtsaskompis

Lovisa har en låtsaskompis som heter Lolo. Hon dyker upp lite nu och då. Senast när vi var på stan så var hon med. Åh jäklar vad seg hon är!! Vi fick stanna och vänta på henne jag vet inte hur många gånger! Och hon sprang och gömde sig bakom varenda hylla inne på H&M! Tillslut fick jag nog och sa till Lovisa att om Lolo inte hänger med så får hon skylla sig själv. Det var nästan så hon höll med.:-)
Det ska tydligen vara bra att barn har låtsaskompisar. Läs artikeln från Aftonbladet här!

Så jag får väl tro på det och hoppas att det inte visar sig att Lolo i själva verket är ond eller djävulen själv. Fast jag har nog sett för många rysare och skräckisar som tror nåt sånt.;-)

Lolo försvinner nog med tiden... Alfons Åbergs låtsaskompis Mållgan försvann ju när han själv hittade en riktig kompis.:-)

1 kommentar:

 1. Haha.....Oscar har ju haft en massa låtsaskompisar också! FAst det har mer varit olika djur.....den som hängde med längst var eldflugan.....men han har inte synts till på ett tag nu!:-D

  O fan vad skönt att tutte-apan är död o borta för alltid!!!
  Vill ju sluta med tutte åt Oscar också....har ju pratat med han om det sen i somras. Känns som det börjar bli dags att ta tag i det snart! Men fyraårs-dagen kändes ju som en bra idé! KA nman muta dom lite med presenter i stället också! ;-)

  När ska vi ta o ses då vännen? Tiden har ju bara spruuungit iväg nu under jul.....jag hade ju tänkt hinna med så mycket men pyttsan! MEn nån helg framöver borde vi väl kunna ses! Sen får ni komma o fika på söndagen den 11:e också om ni vill. Kör fikat då i stälelt....känns så drygt att ta det på måndagen när man hr jobbat o allt.....så då får ni gäran komma som sagt!

  Puss o kram!

  SvaraRadera