måndag 7 juli 2008

Yeah!!*

I några månaders tid nu har Lovisa sovit inne hos oss, i en säng som vi ställt tätt intill våran så det varit som en enda stor säng. Men nu har hon blivit så tankad med trygghet att hon börjat sova i sin egen säng på sitt eget rum. En stor eloge ska hon ha! (Eller var det chiffonjé det hette...?:-D) Och samtidigt har Loa börjat sova i sin egen säng som nu får plats bredvid våran. Så just nu sover det inga barn i våran säng! Endast två lite barnsliga föräldrar som troligtvis har lite för mycket barnasinne kvar än vad som är normalt....;-)

Och hör och häpna: nu i skrivandets stund ligger båda barnen i varsin säng, på varsitt rum och (förhoppningsvis) sover båda två. Vet att Loa sover och Lovisa borde vara så pass trött att hon oxå är i drömmarnas förlovade land.
Själv håller jag halvt på att hungra ihjäl just nu, men min fina man står nere i köket och gör varmamackor. Längtar tills dom är klara!

Ha en helmysig kväll! I know I will!;-)

*Rubriken "Yeah!!" kommer ifrån vad Lovisa brukar säga när vi gjort Give me five som vi alltid måste göra innan hon somnar.:-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar