måndag 3 mars 2014

Sportlov!

Vi hade tänk att bara vara hemma nu under sportlovet men när pappan måste åka till Stockholm och jobba så bestämde vi oss för att följa med. Då får vi vara tillsammans i alla fall och en vecka på hotell, det blir mys det!:-) Sen ska vi hinna med en massa museum och träffa lite kompisar också hade vi tänkt. Vi får se vad vi hinner med.
Olle snackar om "piratskeppet" (Vasaskeppet) så dit måste vi ju gå.:-)

De stora kidsen är hos sin pappa så det blir bara den lilla familjen.
Nu får vi hoppas att vi har med oss allt bara, det är alltid lika spännande att se om vi fått med oss allt.;-) Men jag vet att det viktigaste är med resten kan vi köpa om det skulle behövas.

Nu är vi snart i Gävle och allt har gått bra hittills. Snart kryper vi ner under prassliga hotelltäcken och får sova gott. Förhoppningsvis... Märtis har sovit typ hela vägen. Men vi har ingen tid att passa imorgon bara slappa på hotellrummet medan min älskling jobbar. Kanske går vi på upptäcksfärd, kanske hittar vi på nåt annat.
Enda planen är att gå på Armémuseum på kvällen. Något som mina killar längtar efter. Men det ska bli intressant även för mamman eftersom de har extra visning om kvinnor i krig i och med att det är internationella kvinnodagen på lördag.:-)

Det är så skönt att komma hemifrån några dagar, slippa tänka på måsten som disk och tvätt och dylikt.
Bara vara. Bara mysa.♡♡♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar