torsdag 20 september 2012

This is the shit

Om det är något som är ett måste inför hösten och vintern så är det den här krämen! Aloe Propolis Creme från Forever Living Products. Det finns inget annat som hjälper så bra mot torra, nariga händer, nariga armbågar, knän och hälar. Den är dyr men den är dryg. Gå inte på att köpa aloe vera-skit-krämer som de säljer i affärerna! This is the shit!
Jag köpte denna förra hösten och den har räckt till nu. Jag kan fortfarande klämma ut en liten klick då och då för att smörja in mina torra händer och fingrar (som dessutom börjar få självsprickor pga att jag tvättar bilar med avfettningsmedel som torkar ut och förstör huden) men nu måste jag införskaffa en ny.

Och det bästa för torra läppar, som de flesta av oss känner igen så här på höstkanten, är förstås Aloe Lips. Också från Forever Living Products.
Mina barn brukar bli alldeles röda och såriga runt munnen på vintrarna (de kan ju inte låta bli att fukta läpparna med tungan när det är 15-20 minus ute...) och då hjälper det här ceratet på ett kick! Det hjälper t.o.m mot munsår!
Och det bästa av allt är att den inte svider ett enda dugg!
Såklart var jag bara tvungen att få med den superfina lilla tavlan som vi har i badrummet också. Love it!:-)

2 kommentarer:

  1. Vart köper du den fru Wetterstrand Sjöberg? Skulle vilja testa! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Besök http://www.foreverliving.se/ och klicka på "Hitta återförsäljare". Därefter kan du ta kontakt med en återförsäljare nära dig. Lycka till! Kram!:-)

      Radera