lördag 15 november 2008

Allt jag önskar hos en vinterstövel

Dom här två senaste dagarna känns det som jag bara har jobbat, jobbat och jobbat. Har inte sovit så bra och har knappt hunnit äta... Idag var jag så hungrig så det kändes som om jag skulle kräkas. Började jobba kl 12 och jobbbade och jobbade och sen vid 18:40 fick jag äntligen ta mig ett mål mat. Lars hade varit så gullig och gjort god sallad med kyckling och massa nyttiga grönsaker och avokado. Han hade t.o.m packat med bröd och en liten mandarin.:-) Men sen när det äntligen var dags att äta så glömde jag bort maten och tog mos och kokt korv. Kände mig så dum när jag väl kom ihåg min egen nyttiga medtagna mat att jag inte ville slänga det jag plockat på mig. Så det var bara att börja äta...
Kroppen har straffat mig med att ge ifrån sig äckliga fisar, som man får släppa ifrån sig lite diskret när man är ensam i diskrummet, i frysen, personalrummet eller på toaletten (där jag allt som oftast är ensam)!;-) Inte undra på... Sån där snabbmat går ju rakt igenom en! Finns inget nyttigt överhuvudtaget. Äckligt! Fick i mig lite sallad och en ovanligt god tomatskiva iaf...:-)

Imorgon börjar jag tack och lov kl 14. Och sen resten av veckan är det bara korta dagar. Förutom på fredag när det är långdag igen. Men med långa dagar kommer oxå pengar i slutet av månaden vilket gillas skarpt just nu i dessa knapra tider!:-)

Vi har förresten fått en massa snö idag!:-) Så Lars och Lovisa har varit ute och lekt idag medan Loa sovit. Han den lilla stackarn har feber han, tredje kvällen irad nu... Undrar vad det kan bero på... Får se hur det blir inatt...
Iaf; det första jag fick göra när jag slutat och bara längtade efter att få åka hem till Lars och barnen var att först be en stilla bön om att bilen skulle starta och sedan skrapa rutorna fria från snö. Dom gånger man inte vill skrapa snö ifrån rutorna är på morgonen när man ska ta barnen till dagis och man har bråttom att komma iväg och på kvällarna när man är supertrött efter en lång och stressig arbetsdag! Eller förresten, vill man nånsin skrapa rutorna fria från snö?! Kallt och jävligt! Faan vad jag frös där jag gick runt bilen och skrapade i mina vanliga, tunna adidas-skor!!!

Jag har fortfarande inte hittat några nya vinterskor till mig själv. Har letat som en galning över hela stan känns det som! Förra året lovade Lars att köpa nya vinterskor åt mig om jag hittade några. Hittade inga.... Fick gå i mina gamla superhala, superfula, supersköna vinterskor som jag har haft dom senaste fyra(!) vintrarna. Köpte dom på rea när jag var gravid med Lovisa och gick hela vintern och var rädd för att jag skulle halka i dom (men dom var ju nya och snygga då...). Bestämde mig för att köpa nya året därpå. Blev inga nya... Året efter det fanns ingen vits med att köpa nya när de blev en mild vinter och knappt kom nån snö. Året efter det var Loa nyfödd och då var jag rädd att jag skulle halka och tappa honom eller tappa syskonvagnen med båda barnen i. Bestämde mig för att köpa nya. Hittade inga nya....

I år MÅSTE jag hitta ett par nya!!!
Vill ha ett par varma stövlar, inte för höga och inte för låga i skaftet, ingen klack på (eftersom jag vill kunna gå långt utan att få ont i fötterna) och så ska dom ha en bra sula så man, gärna räfflad så man inte halkar så lätt.
Dom snygga stövlar som jag har tittat på är antingen inte varmfodrade eller så är dom alldeles släta under foten, herregud man slår ju ihjäl sig! Varför kan man inte få allt?!
Så i väntan på att få allt jag önskar hos en vinterstövel så går jag fortfarande i mina vanliga, tunna adidas-skor...*Burrrrr!!!*

Men guuuud vad jag babblar! Nu ska jag gosa ner mig i soffan med guben en stund innan Elton John Blund kommer och knackar på!:-)

Trevlig lördagkväll på er!
Godnatt!

3 kommentarer:

  1. HEJ!
    Problemet med vinterstövlar är fan inte lätt!!! Jag hittade ett par ifjol som jag tänker ha i år med. Svarta, ser ut som mocka och känns som man har en gosedjursnalle på fötterna då det är lurvigt foder!!! =) Ser inte så stora ut och med bra sula! =) Låter det bra? Kolla på Din Sko!

    /Marre

    SvaraRadera
  2. Har ni snö?? ÅÅÅÅHHH! Får jag komma och hälsa på? :-)

    Hoppas allt är bra med er

    Kram från Carina och barnen

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Om jag inte tror fel nu så om man bor här där vi bor med snö å jävelskap så måste man ha riktigt bra vinterdojjor.
    Dels borde det finnas med inbyggda broddar "just in case" och dels så ska dom va riktigt varma.

    Jag vet inga som är både snygga å varma. iofs så har jag inte direkt kollat utbudet för tjejer heller men ett par riktigt feta kängor är att rekommendera!

    Ha de
    Bengan

    SvaraRadera