tisdag 17 maj 2011

Grekland är ju inget u-land

Det är mycket som snurrar i huvudet på mig nu när vi ska iväg. Saker jag inte ens har tänkt på tidigare. Och en massa nojor dyker upp titt som tätt.
"Hur ska vi kunna värma vatten till välling?" "Hur mycket vatten måste vi köpa?" "Tänk om planet störtar!" "Tänk om inte blöjorna räcker, går det att köpa?" "Tänk om Olle bränner sig!" "Tänk om Olle blir sjuk, finns det bra sjukvård?"
För första gången i mitt liv så överväger jag nästan att stanna hemma just pga all oro som infinner sig. Nästan sa jag!:-)
Jag tänker inte låta mig besegras! Jag tror att det blir en upplevelse att ta lärdom av. Det är klart vi ska åka!
Men alla dessa tankar håller på att driva mig till vansinne!
Vi åker till Gävle (det fanns inga lediga hotellrum i hela Stockholm och inte i närheten heller!) redan imorgonkväll pga Dannes jobb. Där ska vi bo på hotell till tidigt på fredagmorgon (det är så tidigt att det fortfarande är natt) när vi styr kosan mot Arlanda.
Så det är inte bara resan utan även hotellvistelsen som oroar mig. Men då är det mer att Olle inte ska bli uttråkad på hotellrummet...:-)
Hur som helst så kommer nog allt gå bra, hoppas jag... Grekland är ju inget u-land. De har ju babyprylar och bra sjukvård precis som vi. Så det enda jag behöver oroa mig för egentligen är om planet ska störta eller inte.;-)
Har du/ni rest med bebis? Ge mig gärna ett tips eller två!:-)

2 kommentarer:

  1. Precis, Grekland är inget u-land...vi har välling, vi har blöjjor, vi har barnläkare, vi har hoppborgar, lekstugor..you name it... så sluta var oroliga ni som är det..det finns inte bara barn i sverige.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu vet jag bättre!:-) Ni har ett fantastiskt land! Ett otroligt vackert land! Och ni är VÄÄÄLDIGT barnkära!:-)

      Radera