onsdag 29 april 2009

Words

Lovisas favoritord just nu: "Bajskorv!" Gärna i slutet eller i början på ett tilltal som t.ex. "mamma bajskorv!" eller "bajskorv pappa!". Ibland fyller hon ut med ett extra ord som t.ex. "bajskorv pappa bajs!".

Loas favoritord just nu: "Nää!" (något han säger till allt och inget)

Andra ord han kan säga:
"ummi" = tuggummi
"umme" = vardagsrummet
"uppe" = gå upp (till övervåningen)
"aepappa" = var är pappa (har tagit efter Lovisa som frågar det stup i kvarten)

Duktiga små skitungar man har!;-)
Nu ska dom i säng!
Jiiippiiiiiiii!
Va?! Skrev jag det där? Jag menar, jag skulle vilja njuta av deras sällskap och spring och gnäll och skrik och tjat och skratt och stoj alla timmar på dygnet! Vad synd att dom måste gå och lägga sig nu. Verkligen jätteSYND!!
Hahaha!:-D

2 kommentarer:

 1. Ha ha! =) det där sista kom så oväntat och är skrivet med sådan.. ja, säg det! =) Jag kan inte sluta skratta! Det va bara så ärligt sagt. Har inga egna barn ännu, men jag kan förstå att de finns gånger man tänker precis just så, men det är inte alla som vågar säga det rakt ut. Du livade iaf upp min valborg, som mest har inneburit att sitta nere i källaren med min skotträdda hund, klappat och pratat med henne så att hon ska må lite bättre. Tack så mycket! ;)

  MVH
  Jesper i Falun

  SvaraRadera
 2. Det var så lite!;-) Kul att jag livade upp din Valborg och hoppas din hund har återhämtat sig efter gårdagen. Förstår faktiskt inte varför dom måste smälla en massa raketer och smällare... Här smällde och tjöt det till långt efter midnatt. Mina barn vaknade inte men det finns ju skotträdda ungar oxå.

  På tal om dom så är det dom roliga och fina stunderna som väger upp för dom dåliga och tråkiga. I ena sekunden kan jag ångra att jag skaffade barn överhuvudtaget och i nästa så får man ett skrattanfall eller en kärleksförklaring som betyder mer än allt som finns på denna jord!
  Det är lika häftigt som svårt att vara förälder men det är utan tvekan det bästa jag nånsin har gjort!:-)

  Ha det gott!
  /Jessica

  SvaraRadera