måndag 13 april 2009

Spjälsäng är för veklingar

Loa ville inte sova i sin spjälsäng nu när jag skulle lägga honom. Igår när han sov middag sov han i den gamla soff-sängen som vi köpte till Lovisa. Den står ute i deras lekrum och Lovisa sover inne i sängen med mig och Lars som ska upp tidigt imornbitti sover i bäddsoffan nere i vardagsrummet. Vi sover lite huller om buller i natt med andra ord.:-)
Ska bli spännande att se vad som händer, om lillkillen kommer sova där hela natten (annars vet jag inte hur jag gör...) och om han kommer vilja fortsätta sova där.
Det hade varit enkelt om han hade haft en normalstor dörr in till sitt rum, då hade det bara varit att lyfta in den. Men nu är fallet inte så... Så vi måste nog tyvärr försöka hitta en ny säng till honom som man kan montera på plats inne i hans rum.

Nu ska jag krypa till kojs. Känner på mig att han kommer vakna inatt och då vill jag hinna sova litegrann iaf...
Imorn ska vi (jag och barnen) åka och kika på ett akvarium och några fiskar.:-) Ska bli skoj! Förhoppningsvis så är det lika fint väder som det var idag, då kan vi vara ute och leka.

Natti natti!

2 kommentarer:

  1. härligt! kerstin får oxå prova annan säng nu. hon sover på madrass på golvet och jag o stina i en 105 säng. så alltså har jag inte sovit något alls inatt!

    SvaraRadera
  2. maste kolla:)

    SvaraRadera