lördag 22 mars 2008

GLAD PÅSK!


Det är en riktig sjusovare till son jag har! Kl är strax halv tolv och han har nyss vaknat. Iofs så vaknade han kl 7 imorse och åt välling. Trodde han skulle fortsätta vara vaken då men han somnade om och har som sagt sovit tills nu! Helt otroligt! Han brås verkligen på mig...;-DGLAD PÅSK förresten! Känns inte riktigt som det är påsk men om man tittar i almanackan så är det tydligen det. Lars jobbar och här hemma så går vi fortfarande i pyjamas och myser. Lovisa glor på film och jag sitter här och bloggar. Ska hitta på nån lunch nu och Loa vill säkert ha gröt.

I eftermiddag kommer min pappa och hans fru Tsveta och deras dotter, min lillasyster, Anna-Maria. Ska ta en massa kort på henne och Loa och lägga upp här. Då ska ni få se vilken vacker lillasyster jag har.:-) Jag har två till också! Johanna och Marie-Therese, men dom kan man inte gulla med som med Anna-Maria, hon är ju bara 8 månader.;-)
Ha de gott!

3 kommentarer:

 1. Hej Jessica!

  Hur har du det? Hoppas att allt är bra. Ville bara höra av mig. Eller om sanningen ska fram, så mår jag fruktansvärt dåligt idag. Har varit en jobbig dag. Har precis skrivit om det i min blogg. Jag sitter här och läser och skriver i så många bloggar jag kan för jag vill inte gå och lägga mig. Det är då tankarna kommer...

  Hur som helst så hoppas jag att du och din familj mår bra.

  Många kramar från

  Carina Persson i kristianstad

  SvaraRadera
 2. Glömmer alltid att skriva adressen till min blogg. Det är:

  http://carina69.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Hej Jessica!

  Hoppas att allt är bra med dig och familjen. Jag ville bara tala om att jag har bytt blogg. Adressen till den nya är:

  www.metrobloggen.se/carina6969

  Ha det så bra!

  Kram

  Carina

  SvaraRadera