måndag 17 mars 2008

Borta bra men hemma bäst!

Äntligen är man hemma igen, och äntligen får jag blogga!;-D
Det är skönt att komma bort ett tag, men det är ännu skönare att komma hem. Borta bra men hemma bäst, alltid bäst! Älskar att bo här! Älskar huset, gården, platsen, staden, ja allt!:-) Kanske låter lite klyschit (hur de nu stavas...?!) men så är det. Har ju hela min familj här och Lars familj och alla våra vänner. Vill aldrig flytta härifrån! Bara tanken på att flytta till en stor stad som Sthlm ger mig ångest. Jag älskar Sthlm också fast på ett helt annat sätt. Det är en perfekt stad att turista i, inget snack om saken! Men jag vill inte bo där. Inte när jag har allt och alla jag älskar här i Ö-vik. Men det vette tusan om jag skulle flytta dit även om jag fick ta med mig allt och alla....;-)

Hur som helst så blev semestern perfekt, förutom att jag blev sjuk de sista 3 dagarna. Typiskt... När vi gick på Skansen hade jag feberfrossa och att det regnade och var kallt gjorde ju inte saken bättre... Men vi hade kul ändå och jag lyckades fota en hel del.
Ska lägga upp både foton och filmer när jag har tid!:-)

Idag utökades familjen med två guldfiskar.:-) En gul och en orange. Enligt Lovisa så heter dom Nemo och Doris, men det kan ju ändras, ni som har barn vet vad jag pratar om...;-) Ska lägga upp bild på dom också när jag har tid.

Men jag måste ju lägga upp några foton så det får bli dom här!:-D

Lovisa hade klätt på sig själv för att gå och handla godis, i pyjamas...:-D Såå sött!

Lovisa spelar synth för Loa.:-)

Brynolf ser verkligen ut att vara stor som ett lejon på det här fotot, coolt!:-D

Ha en mysig kväll, I know I will!;-)

2 kommentarer:

 1. Hej gumman!
  Sköntatt ha dig på hemmaplan igen, så att man kan träffa dig typ när man vill! ;-) Apropå det så måste vi ta o boka in nån dag snart.....denna veckan är ju snart slut oxå. Vi får ta o höras på mobbarna!

  Måste ju komma o hälsa på Doris o Nemo oxå ju! :-)

  Love you!

  SvaraRadera
 2. Så skönt att va hemma ska du veta!:-)
  Och nu har vi ju bokat in en dag! Ska bli så härligt att träffa dig och Tess igen! Längtar!!!:-D
  Love you too! Pussiluss!:-*

  SvaraRadera