måndag 17 februari 2014

Sjukstuga

Hela förra veckan var jag hemma med Loa och Lovisa som hade feber i omgångar. Så igår (söndag) så vågade vi oss ut på bio vi tre.
Vi såg Frost. Superbra var den! Det är det bästa med att ha barn; jag får också gå på bio och se animerade filmer. Jag bara älskar animerade filmer!:-)

Under biobesöket fick Loa frossa och när vi kom hem så hade han 40,2! Ska det aldrig ta slut?!
Även jag kände hur febern smög sig på under kvällen och under natten har jag frusit och svettats och bokstavligen legat i en pöl av svett. Kände mig lite bättre när jag vaknade imorse men är sååå trött och kroppen bara värker.
Försöker vila medan kidsen leker och bråkar nere. Men det är inte lätt att få Märta att somna. Hon är ju vaken så långa perioder nu på dagarna. Sover bara korta stunder. Det är så kul att hon börjar bli så stor men jobbigt att underhålla henne när jag själv inte mår så bra.

Lovisa har förhöjd temp, snorig och hostig så hon är också hemma. Olle är ju ledig idag eftersom det är måndag. Väntar bara på att han också ska få hosta och feber.
Danne sitter inne på kontoret och jobbar så gott det går med ryggsmärtor eftersom han, den stackarn, har fått ischias. Så det är verkligen ingen pigg familjen Wetterstrand-Sjöberg hemma idag.
Den enda som är pigg och glad är Märtis. Nu är hon kvitt det värsta av förkylningen och måtte det förbli så.

På tal om skrotan så har hon äntligen somnat nu. Så nu kan jag också få mig lite sömn.:-)

Auf Wiedersehen!

3 kommentarer: