torsdag 26 april 2012

Har jag bestämt mig så har jag bestämt mig


Nu ska kökssoffan ut! Jag är så trött på att Olle klättrar upp i den och river i allt. Jag måsta ha uppsikt över honom precis heeeela tiden. Det måste jag i och för sig ändå. Men det är lite läskigt när han kan ramla ner och slå sig rätt ordentligt.
Därför åker soffan ut på altanen så fort jag får bärhjälp. Vi har en halvt inbyggd altan så soffan kommer göra sig jättebra därute. Sen får vi se om vi tar in den när Olle blir större.
Till saken hör också att de två äldre barnen har en tendens att ligga ner i soffan när de blir lite trotsiga vid frukost- eller middagsbordet. Därför är det också en bra idé att plocka ut den ett tag. Jag älskar den, den är så fin! Men har jag bestämt mig så har jag bestämt mig!:-)

Regn, regn, regn idag... Pissvä'r som min farfar alltid sa. Men jag kunde inte bry mig mindre om det just nu. Jag är så upprymd över en sak som jag inte kan avslöja än. Men snart snart snart, jag lovar!:-) Hihihi, nu håller jag er på halster igen. Tycker jag är rätt bra på det.;-)

Nu måste jag göra mig snygg och sedan lämna Olle på dagis och sedan bege mig in till stan för att gå på möte på Arbetsförmedlingen. Efter det hämtar jag Olle och brummar upp till flygplatsen för att hämta hem min älskade blivande make. Kan ju inte bli annat än en toppendag!

Tjolahopp!

2 kommentarer: