torsdag 26 januari 2012

Utmaning


1) Vad gjorde du för tio år sen?
Jag hade just slutat mitt jobb på My One. Senare under samma år skulle jag åka till Stockholm för att sjunga på en demo-låt. Låten hette Genom eld och vatten. Resten är, som man brukar säga, historia.;-)
2) Vad gjorde du för 1 år sedan?
Började så smått komma över trebarns-chocken.
3) Fem snacks du gillar:
På ständig förstaplats; schweizernöt (Marabous)! Sen älskar jag lakrits (söt och salt), kolasnören. Chips och ostkrokar, eller ostbågar som ni säger i söder.:-) Marianne! Ojdå, nu överskred jag fem-gränsen.:-)
4) Fem sånger du kan hela texter till:
Fem...? Jag kan hela texten på minst 100 sånger/låtar!:-)
5) Fem saker jag skulle göra, om jag var mångmiljonär:
1. Betala bort huslånet. 2. Renovera källaren. 3. Bygga en studio. 4. Resa med hela familjen. 5. Spara till barnen.
6) Fem saker jag aldrig skulle klä mig i, eller köpa:
Det är mycket jag har sagt att jag aldrig skulle kunna ta på mig. Men så går det ett tag och man vänjer sig vid modet och innan man vet ordet av så tycker man att det är snyggt och klär sig själv i det. Men haremsbyxor tycker jag inte är snyggt (inte på mig själv iaf, knappt på andra heller). Ett par chinos har jag heller aldrig införskaffat. Men man ska aldrig säga aldrig.:-)
7) Fem saker du gillar att göra:
Umgås med min familj, sjunga, titta på film, äta god mat och inreda hemmet.
8) Fem dåliga vanor:
Äter alldeles för mycket godsaker. Dricker alldeles för lite vatten och på tok för mycket coca-cola. Tar åt mig personligt när människor säger (eller tänker) saker. Grubblar för mycket. Har svårt att gå och lägga mig i tid.
9) Fem favoritleksaker:
Datorn. Mobilen. Barnens Nintendo DS (Inte för mig men för barnen.:-) Det är så tyst och lugnt ibland när de sitter och spelar). Sen kan jag inte komma på något mer... Riskokaren och stavmixern är ju bra grejor att ha, men det är ju knappast leksaker...
10) Tio personer jag vill se göra denna utmaning:
Jag väljer att ge utmaningen till Dig!:-) Kom ihåg att lämna Din bloggadress i kommentarerna så jag kan kika in och se vad Du svarade!:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar