tisdag 13 juli 2010

Mamma är min doula

Jag vet att jag har skrivit det förut, men nu jävlar är det tungt! Nu är det bara 20 dagar kvar till beräknad födelsedag. Jag önskar att det blir typ nästa vecka eller nästa helg. Vet inte riktigt hur vi har barnen men det ordnar sig nog. Nån måste ju kunna passa dom... Kruxet blir bara att mamma ska vara med på förlossningen, precis som hon varit dom tidigare gångerna, mamma är min doula.:-) Så där försvinner en barnvakt... Men som sagt; det ordnar sig nog...

På tal om mamma så är jag så glad att hon ska vara med. Hon och Danne är dom jag behöver för att känna mig trygg. Plus en trevlig, mysig barnmorska.;-)

Och på tal om barnmorska så ska vi till MVC imorgon bitti. Det ska bli spännande att se om bebisen har fixerat sig. Jag känner hur den skruvar sig och bökar. Ibland gör det riktigt ont.
Men nu är den färdig att komma när som helst. Gick in i vecka 38 idag.

Nu håller Danne på att renovera sovrummet. Vi boar.:-) Idag var vi iväg på en liten tripp till Sundsvall. Vi behövde lister till sovrummet och såg chansen att gå en vända på Ikea oxå. Hittade ett litet badkar, kräktrasor och lite annat till bebisen.
Snart är det verkligen dags.:-)
BB-väskan är packad och ligger i bilen. Det enda vi väntar på nu är barnvagnen och babyskyddet som skulle levereras i slutet på juni, men förhoppningsvis så levereras det på torsdag eller fredag. Babyskyddet är ju rätt viktigt att få med sig till Sollefteå, annars kan vi ju inte ta med oss ungen hem...:-) Men förhoppningsvis så får vi grejerna i slutet på veckan, som sagt.

Nu måste jag tömma blåsan för femtioelfte gången, sen ska jag lägga mig. Är så djuriskt trött, trots att jag har sovit nu på kvällen.
Men det hör väl till...

Imorn kommer barnen oxå. Saknar dom. Får se vad vi hittar på innan dom ska till sin pappa igen till helgen. Det blir nog bad om det blir soligt och varmt. Och glass... Och jordgubbar och saft och bullar... Och mys...:-)

Tjolahopp!

1 kommentar:

  1. Boa är det mest underbara ord som finns! =)

    SvaraRadera