fredag 1 maj 2009

Sköna maj

Så var Valborg över. Och nu är det maj. Nu är det officiellt vår!:-) Ännu en solig dag har passerat, jag hoppas på fler. Gärna imorn om jag får be.;-)
Blev ingen barsa igår dock. Vi blev så sena med maten och innan vi hade ätit upp så hade elden redan blivit glöd typ.:-) Så vi stannade hemma. Det blev mys med godsaker och film dock, nästan bättre än en stor brasa som man måste se till att ungarna aktar sig för.

Imorn är det Recykling Mums här i Ö-vik. Det är mammor som samlar in kläder och andra barnsaker och säljer det billigt, som en loppis fast bättre. Vissa grejor ser helt oanvända ut! Jag brukar alltid fynda där och hoppas på fynd även imorn.:-) Lovisa behöver kläder i stl 104 och Loa behöver byxor. Får se vad jag hittar.

Lars har varit iväg till Hudiksvall idag. Han hittade en bil på Blocket i förrgår. Vi kom överens igår om att vi inte hade råd med den, men idag så pratade vi igen och bestämde oss för att köpa den iaf. Fast vi egentligen skulle använda dom pengarna till att renovera vårat sovrum. Jaja, det blir väl nångång iaf, hoppas jag... Innan jag fyller 60 om jag har tur.;-)
Han borde komma hem snart tycker jag! Så jag får ta mig en provtur. Bilder på pärlan kommer i nästa inlägg!:-)

Nu ska barnen i säng! Nakenfisarna har hunnit slå och bita och busat med varandra i en timme nu så det får räcka. Får se om dom somnar dock för vi somnade allihop på soffan i eftermiddag. Blir nog tufft...
Önska mig lycka till.:-)
Sen när Lars kommer hem ska jag tvinga iväg honom till macken och köpa en Schweizernöt åt mig!;-D

God afton!

1 kommentar:

  1. Ja, några fynd blev det väl hihihi Eller rättaresagt ganska många fynd :-)

    SvaraRadera