söndag 3 maj 2009

Ge inte upp!

Ännu en dag med värme och sol. Man börjar nästan bli bortskämd.:-)
Idag har vi jagat ungarna ute, Lars har räffsat löv, jag har storhandlat och tvättat och nu på eftermiddagen kom min lillebror Johan med flickvännen Sandra och min lillasyster Johanna. Det känns så konstigt att säga "lille/lilla", dom är ju stora nu (snart) 25 och 22 år.:-) Vi grillade och åt ute för första gången i år och hade det trevligt och mysigt.

Trodde det skulle ta lång tid som vanligt att lägga Loa, men han somnade före tio, inom 10 minuter! Det måste vara rekord sen han började sova i sin nya säng. Så för en gångs skull så får vi en liten stund för oss själva jag och Lars. Ska genast gå ner och mysa en stund i hans armar!:-)

Måste bara få berätta; igår när jag lade in rena kläder i Lovisas garderob så spelade jag Elton Johns album Don't shoot me I'm only the piano player på Lovisas stereo. Älskar dom gamla låtarna som han gjorde under sjuttiotalet! Och utanför garderoben stod Loa och diggade järnet till några av låtarna. Gissa om det värmde i mammahjärtat när jag såg honom dansa till min gamla idol!:-)

Nu kan pojkrackarn säga "ute" och nåt som låter som "gå ut". Varje dag ploppar det ut ett nytt ord ur munnen på honom! Det är tack vare vårsolen det!;-)

Lovisa sa en så rolig sak igår när vi myste i hennes säng innan hon somnade. Vi hade bråkat under dagen (Vilket vi gör typ varje dag numera... Trots är faan inte lätt att handskas med alltså!) och då tog jag tillfället i akt att prata igenom det när vi ändå var sams och det bara var hon och jag. Hon bad om förlåtelse för att hon hade gjort fel och inte lyssnat och jag bad om förlåtelse för att jag hade skrikit åt henne. Då sa hon: "Ge inte upp, ge inte upp mamma...!" sedan somnade hon.
Haha, det lät så roligt och jag blev nästan gråtfärdig! Nej, jag ska inte ge upp! Jag ska kämpa på för allt vad det är värt, jag lovar, min älskade Tjofis!:-)

1 kommentar:

  1. Nej ge inte upp Jessica!!! =D Ha ha ha sötungen där! =)

    Nu har jag länkat till dig via min blogg, bara så du vet! ;)

    SvaraRadera