tisdag 10 februari 2009

Låtar på skallen just nu

Hörde Agnes Carlssons nya låt på radion härom dan och sen dess har den suttit fast. Riktigt bra faktiskt!


Som jag berättat förut så är jag ett stort Britney Spears fan. Det har liksom vuxit med åren.;-) Och man kunde ju inte undgå hennes comeback efter alla skandaler. Hennes ny album är för övrigt riktigt bra. Och detta är den nya singeln från det albumet med samma namn; Circus. I love it! Tyvärr är detta inte hela videon (den går tydligen inte att bädda in...). Men vill du se hela så finns den, som nästan allting annat, att skåda på You Tube.:-)


Och låten har knappt börjat spelas här i Sverige förrän det kommer en cover på den. Den här är skitbra men hade säkert kunnat göras ännu bättre! Men det lustiga är att nästan alla Britney Spears låtar gör sig bra som rock låtar. Coolt!:-)


Ännu en låt som cirkulerat i min hjärna den senaste tiden. Jäkla bra låt!


Och vem har kunnat undgå Lili och Sussies återförening och comeback i Melodifestivalen? Jag var ett Lili och Sussie fan när jag var liten, tyckte låtarna var skitbra men var aldrig på nån konsert med dom. Men en tjej i klassen under mig hade varit på en konsert med dom och fått deras autografer skrivna inuti sin jeansjacka. Då var jag sååå avundsjuk!!!
Här är dom iaf under sina glansdagar. Vem vet, kanske man får se en konsert med dom nån gång framöver, en si så där 20 år försent. Men bättre sent än aldrig...;-)

1 kommentar:

  1. Haha, jag har många fina minnen med lilie och susie. Minns än idag hur jag stod i sängen och mimade till deras låtar. Kan inte ha varit gammal då, men roligt hade jag ^^ Jag har en fråga. Hur gör man för att lägga upp youtube filmer i bloggen? Jag har försökt förstå hur man gör, men inte lyckats, haha. Fin blogg föresten, brukar titta in lite då och då :)

    SvaraRadera