torsdag 27 november 2008

Ännu en dröm har gått i uppfyllelse!:-D

Höll på att smälla av i förrgår när jag fick ett sms från Stina där det stod att Sarek är Grammis nominerade i kategorin årets bästa dansband/schlager. Helt sjukt vad roligt! Är sååå himla glad!:-D Fast konstigt ändå att klämma in oss i den kategorin. Vi är ju inte ett dansband (även om vi skämtsamt kallar oss för Sarekz Orkester) och vi har inte varit med i schlagern på flera år. Men vi klagar absolut inte! Är så otroligt glad över att vi öht är nominerade så om vi vinner är det bara en bonus.:-) Tror att chansen är ganska liten... Men du får gärna förgylla mitt liv genom att göra så vi vinner!;-) Allt du behöver göra är att klicka HÄR och följa instruktionerna!
Så ännu en dröm har gått i uppfyllelse! Trodde aldrig att jag skulle få gå på Grammisgalan, men se där hade jag fel. Livet är fullt av överraskningar!:-)

Och äntligen har Sarek en ny hemsida!!! Kolla gärna in den och skriv nåt fint i gästboken!;-)

Efter mycket flackande på stan har jag äntligen hittat nya vinterstövlar!
Dom uppfyller mina krav och har allt jag kan önska hos ett par vinterstövlar. Dom är av äkta skinn, är varma och goa inuti och har en hyfsad sula, plus att dom ä riktigt snygga och sköna!:-)

Nu ska jag glo på Medium och sen är det natti natti!

Ha det gott!

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Titta in i min blogg. Där finns en liten sak till dig.

  Kram från Carina och barnen

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!!

  vi får hoppas det går bra i omröstningen men det gör det säkert! hoppas ni har det bra i snön!

  SvaraRadera