måndag 20 oktober 2008

Har ju glömt...



...att lägga upp bilder på nya frisyren! Så går det när man bara har en hjärncell...:-D
Jag lovar, min lilla hjärncell får jobba arslet av sig varje dag för att jag ska komma ihåg allt! Stackarn!


Så här blev frisyren iaf! Nu är det väldigt lockigt men blir lika snyggt om man platt-tångar det.

Fatta att jag hade spik-rakt hår innan jag fick mina barn och nu bara LOCKIGT!!! Hur är det möjligt?! Jag menar, visst har man hört talas om hormonförändringar men kan hårsäckarna få för sig att plötsligt göra håret lockigt istället för rakt?! För det är väl hårsäckarna som sköter det, eller? Nån som vet?

Kort, kort bak. Sååå skönt! Slipper sätta upp det (även om jag saknar det ibland, men det växer ju ut igen...) och slipper få håret avdraget av en liten kille vid namn Loa...;-)
Med andra ord; jag är supernöjd!:-)

Nu behöver Lars tydligen datorn och jag borde väl ta hand om tvätten... Måste tvätta upp Loas vita skjorta till begravningen som äger rum nu på fredag.
Vi fick besök av prästen idag förresten. Samma präst som konfirmerade både mig och Lars. Hon är sååå himla gooo! Är så glad att vi får henne som präst på begravningen!:-)

Nu tog mitt hjärta ett glädjeskutt helt plötsligt! Kom ju på att jag ska ut på lördag! Med mina tjejer! Faan va kul vi ska ha! Och min syrra ska till samma ställe som vi. Då ska jag äntligen få träffa hennes nya kille. Kommer bli sååå trevligt!:-)
Behöver jag säga att jag läääängtar?!

Är det inte lustigt... Jag sa på jobbet att jag inte kunde jobba då för min sambo jobbar då. Men om man ska ut så kan man offra en arm, söka med lykta och gå genom eld och vatten för att få tag på en barnvakt...:-D
Men farmor träffar ju barnen så sällan så hon ville faktiskt passa dom.:-) Tack Gunilla, du är en ängel och jag älskar dig!

Ja just det ja; tvätten...........

God natt!

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Ja det där blev ju skitbra! Hur snyggt som helst!
    Min sambo har vart med om samma, sen hon fick våran lilla Ella så har hon fått mer lockar. Undrar om det kan ha nåt med hormonförändringar at göra. Fast samtidigt vad skulle det göra för håret?
    Klurig nöt att fundera på det där.

    Våran dotter har tyvärr världens lockigaste hår. Jag var likadan så det är väl nån släkt grej antar jag. Men hon kanske kommer uppskatta det mer än jag :)

    Take care!

    SvaraRadera
  2. Tack Bengan!
    Jag är jätte tacksam för mina lockar, det är ju rätt fint.:-) Och jag har så tunt hår så det blir aldrig "bäversvans" som Sandra Dahlberg uttryckte det när det tovar ihop sig.:-D Hon har ju JÄTTElockigt hår!

    Det är svårare med lockigt hår på barnen. Är glad över att mina har ganska rakt med bara lite självfall. Men det är ändå trixigt att få ut tovorna i Lovisas hår. Men nu är hon nyklippt så nu håller dom nog sig borta ett tag, får vi hoppas...:-)

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. du en fråga. Vi har värsta problemet nu med lillan om vi ska klippa henne eller inte. Jag vet inte om du kikat in på min blogg för det finns en del bilder på henne där. Och vi vet verkligen inte hur vi ska göra.
    Att hon har lite ont av lockarna ser vi ju för hon får håret i ansiktet hela tiden. Samtidigt vill man ju inte ta bort alla lockar för hon är hur söt som helst..
    Snacka om I-landsproblem men vi vet inte helt enkelt. Och du kanske har nåt tips? går man till en vanlig frisör då? jag kan verkligen inget alls. Har en dotter som är 13 men det va ju så himla länge sen men va iväg med henne.

    Känns skönt att det finns någon som gillar sina lockar för en annan var det ju helt osanolikt jobbigt! hade värsta mikrofonskallen.. hahah
    Sen finns det inte så himla många varianter att göra när man har lockigt mer än att hålla det kort. Eller använda plattång och jag är kille vilket betyder att det gör jag ju inte! Nån manlighet ska man väl ändå behålla! haha

    Ha det gott och trevlig kväll!

    SvaraRadera
  4. Meddelande till Bengan:

    Jag har oxå en dotter med krulligt hår (hon snodde mina lockar! jag har rakt men fluffigt hår nu efter att ha fött barn) Iallafall så har vi haft jätte problem med hennes lockar. Men det som funkar är svindyrt schampoo och borsta det varje dag. Sen låter vi det växa eftersom lockarna inte orkar lite mycket när det blir längre.

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!

    Du är jättefin i din nya frisyr. Fast du var fin innan också. Du är alltid fin.

    Hoppas att allt är bra med er. Här är det som det är. Det börjar närma sig ettårsdagen av Peters död. Den 24 november. Nästa helg är det minnesgudstjänst i kyrkan för honom. Och min svärmor fick en hjärtattack i veckan. Så det är lite så där här. Försöker ta det lugnt och må bra, men ibland är det svårt...

    Ha det så jättebra. Vi hörs!

    Kramar från Carina och barnen

    SvaraRadera