söndag 21 september 2008

Utmaning

Har fått en utmaning av Carina.
Här kommer den:

Fem saker i min frys:
Typ 4 kg kycklingfiléer, wokgrönsaker, köttfärs, falukorv och glass.

Fem saker i min kyl:
Mjölk (vi dricker mycket mjölk!), smör, leverpastej (som jag fått dille på just nu), blodpudding (som jag oxå fått dille på, tyvärr så är det bara jag och ingen annan i familjen... Ja Loa, fast han äter ju allt!) och risgrynsgröt (som barnen älskar, tack och lov att det finns att köpa i form av billiga korvar!).

Fem saker i min garderob:
Kläder, bälten, skor, pälsklänningen (från Melodifestivalen 2003, som Lovisa ofta brukar stå och gosa med) och kläder i förbannelse som jag fått låna av Linda till Loa som han fortfarande inte vuxit i än.

Fem saker i min bil:
CD-skivor (ett måste!), massa leksaker till barnen så dom inte blir uttråkade under långa bilfärder, barnvagnen (ligger oftast ihopfälld i bilen, man vet ju aldrig om man behöver den...), småmynt till p-automater (brukade vi ha, men tog bort dom när Lovisa började trycka in dom i fläktarna) och i backspegeln hänger en rosa figur med stor pussmun som gör pussljud och säger "I love you" när man trycker på den. Lars fick den av mig på Alla hjärtansdag det första året vi var tillsammans och har hängt framme i bilrutan sen dess.:-)

Fem saker i min handväska:
Plånbok, lipsyl, solglasögon, tuggummi och tamponger.

Och så ska jag utmana fem stycken, men det blir bara fyra för jag läser tyvärr bara dom bloggarna. Dom nominerade är:

Linda

Tessan

Zara

och

Laila

Kram på er tjejer!

3 kommentarer:

 1. Jag är så trög, ska jag svara på utmaningen här på kommentar eller?

  SvaraRadera
 2. Nej du kopierar den från min blogg, lägger upp den på din egen och utmanar 5 st du känner som bloggar. Jag känner typ bara er så jag utmanade bara fyra st.:-)

  SvaraRadera
 3. Tjena,

  Tänkte höra med dig om du möjligtvis inte vill sälja pussmunnen? har letat efter den nu i över en vecka i butik. sökt på google och kom då in på din blogg. såg den för ca 3 år sen i butik men inte sett sen dess.

  Om inte, skulle du kunna hjälpa mig med tillverkare eller dyligt om de står på nån liten lapp eller så ?

  mvh
  T

  SvaraRadera