lördag 23 augusti 2008

Utmaning

Ha ha, har fått min första utmaning, så det är väl bäst att jag gör den.;-)

Fem saker som finns på min Att-göra-lista idag?
Svar: Idag? Nu är det kväll så jag får väl ta morgondagens lista.:-) 1. Äta frukost. 2. Slänga in en tvätt, hänga tvätt och bära upp tvätt. 3. Fortsätta min utrensning av alla onödiga grejor i vårat hus. 4. Äta surströmming! 5. Mysa med familjen.
Vad gjorde jag för 10 år sedan?
Svar: Jag hade nyss börjat tredje året på gymnasiet.
Ställen jag bott på?
Svar: Mellansel, Västeralnäs, Bredbyn, Stockholm, Örnsköldsvik.
Fem saker jag skulle göra om jag var biljonär?
Svar: Betala av huslånet. Bygga ut och till eller kanske rent ut av flytta. Skulle ge ut min egen musik. Självklart skulle jag ge en massa pengar till mina barn! Vi skulle köpa en fjällstuga. Kanske ett hus eller en lägenhet i Bulgarien (pappas fru Tsveta kommer därifrån). Och så skulle vi skaffa en massa fadderbarn som vi skulle åka och hälsa på med jämna mellanrum.:-)

Jag utmanar Linda, Tessan och Laila. Vet att du inte har nån blogg än Laila-gumman, men när du väl skaffar en så vet du vad ditt första inlägg ska handla om!;-)

2 kommentarer:

 1. Så du svarade på den till slut? :-)

  Jag vet hur mycket man har att göra när man är småbarnsförälder, så därför skrev jag att du kunde svara om du har tid och lust.

  Här i Kristianstad regnar det, och regnar, och regnar....och regnar. Det har vräkt ner sedan igår morse och gör så fortfarande, 1½ dygn senare. Börjar bli riktigt trött på det. Barnen bli sjövilda när de inte kan gå ut och bara slåss och bråkar med varandra hela tiden. Det ryms mycket energi i en 8-åring och två 6 ½-åringar. Igår, när de hade somnat (äntligen) så surrade det i mitt huvud av allt skrikande under dagen. Jag kände mig som om jag hade samma IQ som en nystekt fiskpinne där jag satt och nästan vaggade i ett hörn. (Nja, nu ljög jag lite.Jag vaggade inte i ett hörn, men jag hade kunnat göra det igår. Däremot så kände jag mig som en nystekt fiskpinne intelligensmässigt.)

  Hoppas att ni har det bra, hela familjen. Pussa lilla Loa från mig. Han är ju bara så himla söt. Och tösen också så klart.

  Kramar från Carina i Kristianstad och barnen Emilia, Linnea och Markus.

  PS: Mina barn diggar er nya låt I natt ska marken skälva skarpt. Jag laddade ner den och de lyssnar, sjunger HÖGT och dansar till

  www.metrobloggen.se/carina6969

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Nystekt fiskpinne!:-D Så känner jag mig oxå ibland.

  Här i Norrland regnar det inte men det har blivit kallare på dagarna och kolsvart på nätterna. Det är lite lustigt att tänka att man för bara ca tre veckor sedan badade i sjön och det var varmt ute. Den här sommaren gick fortare än jag var förberedd på. Vips så är den slut...!

  Kul att ungarna gillar våran nya singel! Snart kommer det mer att dansa till!;-)

  Ha det gott!
  Kram från mig och mina snorungar!:-)

  SvaraRadera