torsdag 10 juli 2008

Blivande psykpatient

Det blev ingen film igår. Blev kvar på bloggen och har snyggat till lite här. Men hann smälla i mig en schweizernöt innan jag gick och lade mig i alla fall. Men så när jag väl kom i säng typ vid 2 så vaknade Loa och hade först ingen lust att somna om igen. Gjorde en välling och sen somnade han och sov gott ända tills kl 7 imorse.

Har bytt välling från 6 månader till 8 månader. Och nu har lillkillen bajsat och det verkar vara en riktigt tung blöja för den stinker nåt så fruktansvärt så jag ska nog ta och byta den och få ungen i säng. Han ville inte gå och lägga sig som sin storasyster så jag har haft en stinkande liten skitunge som tror att databordet är ett berg som måste bestigas. Och det utdragbara tangentbordet är en lian som man kan svinga sig i!

Herregud, när han väl börjar gå (vilket inte är länge kvar... Hallå!!! ungen är bara 9 månader!) och kan klättra (han kan redan klättra...) kommer han vara ÖVERALLT! Han är redan överallt! Så tänk er honom och hans syster som är ett proffs på hyss. Och då menar jag inte oskyldiga Emil-hyss utan riktigt djävliga hyss som bara ungar med riktigt bra fantasi kan göra.
Jag inser det nu.... Det som jag har blundat för så länge... Jag kommer hamna på psyket....... Gud hjälpe mig.......! Kanske jag ska skaffa en sån där liten blå skrivbok och skriva ner alla hyss och allting som Emils mamma gör. För hon åkte väl aldrig in på psyket... Eller???

5 kommentarer:

 1. Oj vad jag ler för mig själv när jag läser dina inlägg. Ibland e man så trött så man knappt vet vad man heter, men ändå e det från barnen den underbara energin kommer tillbaka, har också en liten Emil, eller Pippi hemma som senast idag tvättade sina strumpor i toaletten och var på väg att spola ner dem ...

  Ha det gott !

  SvaraRadera
 2. Åh, vad påhittigt!:-) Min dotter har än så länge inte kommit på att man kan stoppa grejor i toaletten.*Peppar, peppar!* Men det kommer väl det oxå.
  Vad tråkigt livet skulle bli utan alla dessa hyss och tokigheter!:-D
  Egentligen så är det ju helt underbart att dom är så påhittiga. Det betyder ju att dom är friska och mår bra.

  Jäklar vad pedagoisk jag blev! Skulle ju kunna hoppa in för Malin Alfvén eller Louise Hallin!;-D

  Tjolahopp!

  SvaraRadera
 3. Hej Jessica!

  Om inte jag har hamnat på psyket än, då går du säker. Jag lovar :-)

  Mina tre barn är VILDA. Och sen har de ju sin saknad efter sin pappa att tampas med också. Sorgen kan ibland (läs ofta) uttrycka sig i ilska. Särskilt hos sonen som slår sina systrar mycket och ofta. Men...man klarar det. Jag vet hur trött man kan vara, hur man känner att man inte orkar en sekund till. Men man klarar det. Och du är en fin människa och säkerligen en underbar mamma.

  Hoppas att allt är bra med er.

  Kram från Carina i Kristianstad

  www.metrobloggen.se/carina6969

  SvaraRadera
 4. Hej igen! ( vad tjajtig jag är)

  Glömde skriva att jag klickat hem den nya låten. Jättebra. Men det visste jag att den skulle vara.

  Kram från Carina

  www.metrobloggen.se/carina6969

  SvaraRadera
 5. Hej Carina!
  Förstår att det måste vara svårt för barnen när dom saknar sin pappa... Men med en mamma som du så har dom allt dom behöver och får all den kärlek dom kan få. Det sägs ju att tiden läker alla sår, men ärren finns ju kvar. Det kommer alltid att göra ont, mer eller mindre.

  Se nu är jag så där äckligt pedagogisk igen, men jag har ju ingen aning hur det känns att mista min man/pappan till mina barn...
  Därför önskar jag er ALLT gott! Mina tankar är med er.
  Stor kram!!

  SvaraRadera