onsdag 20 februari 2008

Film och övernaturliga saker


Måste bara kolla om de går att lägga upp videofilmer från min nya digital kamera. Ifall de funkar så har jag fått den bästa kameran i världen!;-) Då kan jag lägga upp små filmer och inte bara bilder som alla kan se. Häftigt va?!:-)


På denna video kan ni iaf se min underbart söta lilla son Loa. De filmades den 19 januari då han satt med oss vid bordet för första gången. Alltså va de ett tag sen så mycket har hänt sen dess. Men nu när jag vet att de funkar så ska jag lägga upp fler små filmer.


Var ju förresten på en storseans med Terry Evans igår kväll. Jäklar! Vad häftigt de va! Får ni nånsin chansen att gå på en storseans eller en privatsittning så gör de! Kan verkligen rekommendera de! Lovar att du inte kommer bli besviken! Och ska jag va ärlig så e jag faktiskt inte lika rädd för att dö längre. Var inte särskilt rädd innan heller, dör man så dör man, men nu har jag fått bevis på att de finns ett form av liv efter detta. Iaf bevis som räcker för mig.:-)

Strax börjar Heroes. De blir bara bättre och bättre. Hoppas bara att de inte spårar ur som många andra serier, som Lost t.ex. De blev så jobbigt att följa med så de slutade jag titta på efter ett tag. En annan serie jag hänger med i e Meduim, men de har ju säsongspaus. Jag e verkligen en sucker för de övernaturliga!:-D Gillar hon som spelar huvudpersonen i den serien; Patricia Arquette. Beundrar henne inte bara för att hon e en superduktig skådespelerska (Även om Medium inte e en av hennes bästa rollprestationer. Kolla in True Romance och Skugga över Rangoon!) utan oxå för att hon vägrar banta för Hollywood. Och varför ska hon göra de?! Så snygg som hon e! You go girl!:-)

På tal om film så köpte jag en idag när vi var och handlade. Pianot blev de, den e sååå bra! Se den om du inte gjort de! Tänkte på den bara härom dan. Om jag hittade den för en billig penning så skulle jag köpa den, och de gjorde jag ju idag, hihi.:-)

Nu börjar Heroes!:-D

God kväll!

4 kommentarer:

 1. Hej Jessica!

  Hoppas att allt är bra med dig och din fina familj.

  Jag läste här att du varit på storseans med Terry Evans. Visst är han underbar? Och duktig. Jag var med i programmet Det okända på TV 4 Plus för två år sedan, och i det avsnitt där jag medverkade hade jag turen att få just Terry som "mitt" medium. Mitt program var lite annorlunda än de flesta avsnitt av Det okända. Jag hade inte problem med andar hemma (jo, lite.Men inget som störde mig) Jag ville ha kontakt med min pappa som tog sitt liv när han var 45 år gammal. Jag var då 22 år. Terry lyckades verkligen med det. Han är suverän.

  I min blogg kan du läsa om vad som hände när vi spelade in för Det okända, vad TErry sa, osv. Det står under rubriken "Jag var en riktig skeptiker - tills jag medverkade i programmet Det okända"

  Du skrev ju att du är intresserad av sådana saker, så du får gärna gå in där och läsa om du vill.

  Kram från

  Carina i Kristianstad

  PS: Just det. Bloggadressen är:

  http://carina69.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Va söt han är, din loa :) Häftigt det där med terry Evans! Visste inte ens att han skulle komma till stan, så jag missade tyvärr allt roligt. Hoppas på att han kommer tillbaka nån gång så jag också kan gå, älskar nämligen allt som har med det övernaturliga att göra ^^

  ha det bra! :D

  SvaraRadera
 3. Carina: Har lämnat kommentar på din blogg.:-) Kram på dig!

  Jennifer: Han har varit här i Ö-vik fler gånger så han kommer säkert tillbaka.;-)
  Ha de gott!

  SvaraRadera
 4. Hej Jessica!

  Tack för ditt inlägg i min blogg för en tid sedan. Vad gullig du är som skriver att jag skriver bra. Det tycker jag förstås inte själv, för jag tycker att jag är så rörig när jag skriver. Har alltid så mycket som jag vill få med och då blir det ibland så rörigt att jag inte ens själv fattar vad jag menar. Men tack för dina fina ord. Du är sååå gullig, vet du det? (klart att du vet...)

  Brukar du se på Det okända? När jag fick träffa Terry så var han helt fantastiskt. Många har sagt att han var helt fenomenal vad gäller att träffa rätt om min pappa. Och det var han verkligen. Om du vill se programmet så skickar jag gärna en kopia till dig. Bara till att höra av dig i så fall.

  Här i Kristianstad är det annars väldigt tungt just nu. Det har hänt saker kring Peters död som gör det hela 20 ggr värre än det redan är. Och i övermorgon är det bouppteckning. Jag vill bara ha lugn och ro nu. Det är det enda jag önskar mig.,

  Och på tal om övernaturligt, så kan jag berätta att han är med mig här hemma, Peter. Jag vill inte skriva mer om saken här, det är din blogg. Och när jag hade varit med i Det okäna så fick jag både brev , mail och tel. samtal där folk skrev att jag var en knäppgök som platsar bäst på sluten psykavdelning. Men sådana människor fick bara till svar att det inte är något fel på mitt psyke. Till skillnad från dem så är mitt IQ åtminstone inte på samma nivå som hos en nystekt fiskpinne. Efter sådant svar så skrev de inte mer..

  Hoppas att allt är bra med dig, Jessica. Och din familj. Dina barn är så himla fina och gulliga.

  Kram från Carina Persson

  SvaraRadera