måndag 23 april 2012

Funderingar av strul-morsan

Lugn dag idag. Funderar mest. "Vad ska vi äta till middag? Behövs det handlas något? Var det något viktigt att komma ihåg denna vecka?"
Just nu sover Olle (alldeles för sent somnade han), Loa spelar något Bolibompa-spel (som jag måste hjälpa honom med tre gånger i kvarten) och Lovisa är i Umeå hos tandläkaren med sin pappa. Danne är i Sundsvall och kommer snart hem. Då är han bara hemma en liten stund och sen åker han iväg igen. Först till Luleå och sen Stockholm, kommer hem på torsdag kväll. Jag längtar hem honom redan även fast han inte åkt ännu.
Och ute bara regnar och regnar det. Ingen rolig dag direkt. Men det gör inget tycker jag. Då får vi bara vara med varandra.

Den här morsan hade ju strulat till det helt i hjärnan och glömt att vi skulle få barnen i fredags, annars kommer de på söndagar. Men nu rör vi till det lite eftersom barnen och deras pappa med familj ska till fjällen på onsdag. Så därför fick vi barnen tidigare men har de färre dagar. Kommer kännas väldigt konstigt att de ska vara borta så länge...
Men eftersom vi hade barnen i helgen så blev det ingen egen-kväll för mig och Danne. Men till helgen blir det av. Och det kommer vara välbehövligt eftersom Danne varit borta större delen av veckan då.

Nu ska jag fundera klart tanken "vad ska vi äta till middag?" så får vi se var vi hamnar. Kyckling har jag kommit fram till men sen står det still. Måste nog väcka Olle strax också så han somnar i tid ikväll.
Sen får vi se...

Älskar när Masarin säger till Loranga: "Vad ska vi göra nu?"
och Loranga svarar: "Nu sover vi. Så får vi se sen."
Masarin: "Vad får vi se då?"
Loranga: "Det får vi se..."

Vi får helt enkelt se...:-)

1 kommentar:

  1. Loranga rules ;D
    I det här hemmet sparar pappan pengar med Loranga som förebild - lite här och var, under kökssoffan och bakom elementet :S

    SvaraRadera