torsdag 25 juni 2009

Borta bra men hemma bäst!

Så var man hemma igen. Skönt! Det är roligt med semester men jobbigt oxå med två bråkiga, envisa men mestadels snälla vildbattingar.

Igår fick jag hjälp av min underbara vän Tessan med att måla om i vardagsrummet. (Tack än en gång älskade vännen min! Jag hade aldrig klarat det utan dig. Pussar i massor!) Vitt blev det på väggarna. Och det blev sååå fiiiint!!! Jag är nöjd och sååå glad! Äntligen är det gjort!
Köpte lite nya grejor oxå som tavlor och ljus och sånt. (Tack för presentkortet på Boom svärmor!;-) )
Nu trivs jag i mitt vardagsrum. Jag behöver inte längre skämmas över den hiskeligt fula färgen väggen hade förut. Nu vill jag visa upp det för hela världen! (Ta kontakt med mig om du vill ha en visning, haha!;-D )
Ska lägga upp bilder när jag har tid.

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på film innan jag somnar. Somnade sittandes medan jag läste godnatt-saga för Lovisa(!). Så trött var jag! Men det är alldeles för tidigt för att lägga sig och dessutom har jag hyrt några filmer som jag gärna vill se (som jag måste hinna se innan tisdag).

Barnen gick sista dagen inför sommaren på dagis idag. Och nu ikväll var vi hos mamma/mormor och firade min syster (moster) Johanna som fyller år idag (GRATTIS!!). Det blev tårta och bad i poolen efteråt. Ungarna var så trötta när vi åkte hem! (Loa somnade i bilen.) Så jag hoppas dom sover länge imorn. Men det blir väl som vanligt när dom är lediga att dom vill kliva upp kl 7.....

Håll tummarna för att det blir sovmorgon imorn.:-)
Peace and love!
/Jess

2 kommentarer:

  1. Hej Jessica!

    Hoppas allt är bra med dig. Det var länge sedan jag hörde något ifrån dig. Är allt bra?

    Kram från

    Carina i Kristianstad

    SvaraRadera