söndag 29 mars 2009

Jantelagen slopade jag för längesen!

Konserten i Ånge, eller rättare sagt i Fränsta, förra helgen var helt fantastisk! Det var så häftigt att bli uppbackad av en stor kör! Det var så jävla bra så man vill bara visa upp det för resten av världen!:-)
Så har du möjlighet att gå på nån av våra Magiska Toner konserter så gör det!:-) Vet att jag skryter, men jantelagen slopade jag för längesen!;-) Vet man att man är bra på nåt så måste man ju få säga det! Så det så!!

Ännu förra helgen, för två veckor sen alltså, var vi i Solberg. Vi lånade mammas och Pers hus som dom har där. Det var så skönt att åka bort i två dagar. Det var inte planerat eller så utan huset råkade bara va till förfogande så då tog vi chansen. Såna där spontana infall älskar jag!:-)
Vi åkte skoter, grillade korv, såg på film och bara myste. Härligt!

Den här helgen kom mina tjejer hit! Har ju varit ensam med barnen hela veckan lång eftersom Lars varit i Borgafjäll och kört skoter och fiskat och bara haft det skönt.:-) (Eller ja, skönt och skönt... Han saknade oss väldigt mycket och skotern var han tvungen att laga innan han kunde köra hela den långa vägen hem igen...)
Så jag tyckte jag hade gjort mig förtjänt av en helg med mina brudar! Så igår kom Linda, Tessan och Maria med tillhörande bihang; Oscar, Jennifer, Noa och Melwin.:-)

Bilder från dom tre helgerna som senast passerat i mitt underbara liv ser du i inlägget ovan!:-)

Ooops, sent... Men egentligen är ju klockan bara 22:23...;-)

1 kommentar:

  1. Får sån härlig känsla när jag tänker på Borgafjäll! :) Så vackert där är!
    Kan du inte visa upp nåt från konserten? Klart du ska skryta!! :) Är det bra så är det ju !!

    SvaraRadera