onsdag 28 januari 2009

Läggdags

Lars jobbar dagen imorn (han gjorde det idag oxå). Och då börjar han jättetidigt, går hemifrån strax efter fem. Så för att få lugn och ro så sover han nere i vardagsrummet. Eftersom det bara blir jag i våran säng då brukar jag låta Lovisa sova i våran säng med mig. Är faktiskt supermysigt, men väldigt lätt att hon då är uppe alldeles för länge. Har nyss skickat in henne i sängen för sjuttielfte gången eftersom jag var tvungen att kolla mail innan jag lägger mig. Passar på att blogga lite då oxå.:-)

Idag har jag letat jobb. Har ringt runt nästan överallt. Men de finns inga jobb..... I och för sig så har jag en massa pizzerior och andra småställen kvar att ringa till, men tog dom större ställena först. Om jag inte hittar något, vad gör jag då??? Det måste ju finnas ett litet, pyttigt extrajobb för mig åtminstone...?
Jaja, det ordnar sig nog...

Nu ska jag krypa ner under täcket bredvid min fina lilla tjej.:-)
Tänkte på när jag läste saga för henne ikväll, och vi myste och kramades, att det är detta som är livet. Det spelar ingen roll om jag har ett jobb eller inte för det är hon och Loa som betyder mest för mig i hela världen. Jag kommer överleva utan jobb, men utan dom överlever jag inte! Tänk, ibland får man såna insikter som bara är självklara.

God natt!:-*

3 kommentarer:

 1. Helt rätt! Barnen ÄR viktigare än jobb, tänk om våra karlar kunde tjäna lite mer pengar så vi kunde få vara lyxhemmafruar!!!/Laila

  SvaraRadera
 2. Men om Sarek kunde slå utomlands så skulle ju Lars kunna vara lyxhemmamake!;-D

  SvaraRadera
 3. Hej Jessica!

  Hoppas allt är bra med dig. Här är det så där.Orkar inte ens berätta. Vill inte tråka ut dig.

  Om du vill ha adressen till min nya blogg så hör av dig på carina6969@gmail.com eller på perssoncarina@yahoo.se

  Jag har tappat så många läsare sedan jag bytte blogg. Det är trist. Särskilt när någon annan tvingar bort mig från min gamla genom att anmäla mig till polisen.

  Hoppas allt är bra med er

  kram från

  Carina och barnen

  SvaraRadera