lördag 6 december 2008

Oh holy night - Vem gör den bäst?

En av mina favoritlåtar så här i juletider är "Oh holy night" eller "O helga natt" som den heter på svenska.
Hittade lite olika artister som gjort den genom åren på YouTube. Men vem gör den bäst?
Lyssna igenom videoklippen och kommentera gärna vem som är din favorit!:-)


Celine DionMariah CareyWhitney HoustonChristina AguileraJessica SimpsonKelly ClarksonCarrie UnderwoodJosh GrobanPaul Potts


Så där ja, sätt igång att kommentera!:-) Vem gör egentligen låten bäst?


Mina egna åsikter...

Celine Dion: Min personliga favorit, etta på min lista! Hon har sån känsla och vet precis när hon ska sjunga svagt och när hon ska trycka på för att få låten att bli så levande som möjligt. Och vilken pipa sen! Hon är en underbar sångerska och entertainer. You go girl!

Mariah Carey: Skulle vilja ha Mariah som tvåa på min lista men tyvärr så har hon fått konkurrenter och faller så långt ner som på femte plats nu och får inte vara med längre på min topp-3-lista... Sorry... (Förresten så måste ni kolla in den här videon med henne. Filmad från hennes bästa sida och hon behöver inte ens någon mic! Och vem är det dom tillber egentligen? Jesus Kristus eller Mariah?! Jag säger bara: allvarligt.....)

Whitney Houston: Hon är, eller ska jag säga var(?), en enastående sångerska. Wheil-sångerskornas drottning (hur fasen stavas wheila egentligen?! Nån som vet?). Men blir det inte lite väl mycket av det...? Less is more tycker jag, keep it plain and simple.

Christina Aguilera: Oh my God! Hon wheilar ju sönder låten!!

Jessica Simpson: Trots det vackra förnamnet så kan jag inte med denna människa! Hon typ väser fram orden och ibland hör man inte alls vad hon sjunger, det blir en enda gröt. Och ska man se så där sugen ut med mic-stativet när man sjunger om Jesus födelse...? Fast sex säljer ju och gjorde det även när Jesus föddes...

Kelly Clarkson: Tvåan på min lista!:-) Som jag sa; plain and simple, less is more. Här är det känsla som gäller, lagom med wheil och styrkan i rösten på sluttampen! Wunderbar!

Carrie Underwood: Hon har fin klang men jag gillar Kelly Clarksons sound mer.:-)

Josh Groban: Eller "Josh Grobian" som Lars brukar säga.:-D Josh har en fantastisk sångröst! Första gången jag hörde honom sjunga var i ett avsnitt av Ally McBeal. Då var han bara 17 år! Jag har hållit ett öga på honom sen dess, jag visste att det skulle bli nåt riktigt stort av honom. Och tycker man inte att han sjunger särskilt bra så kan man ju alltid drunkna lite i dom där stooora, bruuuna ögonen!;-)

Paul Potts: Jag säger som Titti Schultz i Rix Morronzoo; hur tänkte hans föräldrar egentligen när dom gav honom hans namn?! Hur som helst så är han trean på min topp-3-lista!:-) Josh Groban hade varit trean på min lista om det inte varit för denne man. Telefonförsäljaren från Wales som överraskade en hel värld med sin fantastiska röst! Videoklippet från när han var med i Britains got talent tåls att ses om och om igen. Jag gråter varje gång!:-)

9 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Har en utmaning till dig på min blogg om du orkar och vill svara.

  Hoppas allt är bra!

  Kram från Carina

  SvaraRadera
 2. GRATTIS vännen till finalplatsen i grammisgalan.

  Kramar från Carina och barnen

  SvaraRadera
 3. Celina Dion på odelad förstaplats! Av den enkla anledningen att hon var den enda jag orkade lyssna genom hela låten!:-D

  Så därför får ingen nån andraplacering heller!:-D

  KAn dock såga så mycket som att Jessica Simpson SÖG ju!

  Puss på dig snygging!
  /Indla

  SvaraRadera
 4. Celina? Celine så klart!

  O SÄGA så mycket....;-)

  Så där går det när man inte korrekturläser!:-D

  Ja ja, skit samma, nu ska jag försöka jobba lite så att den här dagen går fort så att jag får åka hem till dig snart! O äta pizza!:-D

  Kram så länge!

  SvaraRadera
 5. Min kärlek såklart! ;)

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  Du har ett pris att hämta i min blogg.

  Kramar från Carina och barnen

  SvaraRadera
 7. jag tycker att min egen Emil sjunger den bäst ;)
  Partisk, nej inte alls :)

  SvaraRadera
 8. Ska jag vara ärlig så tycker jag att jag gör den bäst! Hahahaha!:-D
  Hybris, nej inte alls!;-)

  SvaraRadera
 9. Hej min fina vän!

  Du har ett pris att hämta i min blogg.

  Kram från Carina

  SvaraRadera