torsdag 2 oktober 2008

Ettåring

Efter nästan en hel veckas arbete så är jag tillbaka i blogg världen.:-) Nädå, har ju bara jobbat några timmar per dag, men det tar ju ändå på krafterna och jag har helt enkelt inte haft tid, som vanligt...

Fredag imorn, äntligen... Visst är det kul att jobba, men jag saknar familjen.
Idag fyllde lillgubben 1 år! Han har fått så mycket fint! Tack alla!:-)


Blev så glad för den här overallen ifrån Po.P som han fick av farmor. Jag har ju av en ren händelse köpt mössan som hör till.;-) Han kommer vara sååå snygg i vinter våran lilla buskille! Som i skrivande stund fortfarande är vaken... När ska han somna?! Han är ju egentligen skittrött!Dags att göra sig iordning för sängen. Är sååååå trött! Fattar inte att jag fortfarande är vaken även fast jag skulle kunna somna här och nu. Det är konstigt hur kroppen funkar... Kanske jag och Loa lider av samma åkomma, nämligen natt-uggle-syndrom...:-)

Hur som helst, ville bara skriva lite och påminna er om dom här gamla-goding-reklamerna.

Natti natti!
3 kommentarer:

 1. Skön t att se lite gamla reklamer, men visst är det märkligt.. när man ser dom på tv så hatar man dom men sen efter några år tycker man dom va skitbra? Underlig kombo det där!
  Trevlig helg!
  Bengan

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Hoppas du har o får en trevlig kväll ?
  Jag har en trevlig blogg som jag lägger ner stor omsorg. Jag har lite skoj på den, jag har haft sommarens härligaste bild, nu har jag kommit med en ny idé som heter * SNYGGASTE SKO * Så om du gillar skor titta gärna in på min blogg.
  Jag vill säga med en gång, det är inget reklamsyfte eller jagar besök, jag tänkte bara höra med dig om du är sugen på detta. Länken ligger ute i min sidkolumn
  Hej så länge

  www.metrobloggen.se/planket

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Hoppas att allt är bra med er.

  Jag hoppas att det inte gör något att jag har skrivit om din blogg i min. Säg till i såfall. Jag gillar din blogg mycket och tycker att fler ska läsa den. Jag har över 5000 läsare i månaden så jag tänkte att jag kanske kan nå ut till några av dem så de läser din blogg också. Dessutom är du så go. Du skriver så fint till mig och du har tröstat mig många gånger med dina fina ord.

  Kram från Carina och barnen

  SvaraRadera