torsdag 7 augusti 2008

Vin i goda vänners lag och hårfagra barn!

Det blev ingen klippning för barnen i tisdags. När vi kam fram, som vanligt fem minuter försenade, så stod det "stängt pga sjukdom" på dörren... Hon hade ju inte vårat telnr så hon kunde inte ringa oss heller... Tokigt tokigt. Så barnen är fortfarande hårfagra. Skulle ju kunna klippa dom själv men det är ju enklare att gå till frissan med dom.
Ja ja, det ordnar sig nog...
Får använda extra mycket balsam i Lovisas hår och Loa får fortsätta att se ut som en flicka ett tag till.;-)

Igår var Laila och barnen här. Vi hade jätte mysigt och åt lunch tillsammans. Sen gick vi till BVC allihop för vi skulle väga och mäta Lovisa och Loa. Lovisa vägde ca 13 kg och är nu 94 cm lång. Hon står still för tillfället. Men det blir väl så när man knappt äter nåt och samtidigt har sån energi. Vi hoppas på en förbättring när hon börjar dagis. Det är ju inte så länge kvar. Hon har alltid ätit bra där.
Loas kurva har planats ut lite. Han vägde nästan 11 kg och har blivit 74 cm lång. Storkillen, han frodas och mår gott iaf!:-)

Sen gick vi till lekparken för lite lek, men då hade det blivit så pass kallt och vi hade hunnit bli lite hungriga så då gick vi hem till oss ist. Medan barnen tittade på film så gjorde vi mat. Under och efter maten delade jag och Laila på en flaska rött. Tänk vad en pratstund och lite vin kan göra! Livet är bra härligt ibland!
Ikväll ska jag och Laila gå på stan utan barn!
Läääääängtar!!!:-D

Nu vankas det pannkaka á la Lovisa & Lars.:-) Gott!!
Ha en bra dag! I know I will!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar