fredag 26 oktober 2007

LoaHär e han, våran lilla Loa!:-D Han föddes den2 Oktober kl 06:32. Han vägde 3495 gram och var 50 cm lång.

Förlossningsberättelse kommer snart, detsamma gäller fler bilder. Har så fullt upp nu så jag hinner bara amma och sova.:-)

Ha de gott så länge!

Kram!

5 kommentarer:

 1. Hej Jessica!

  STORT GRATTIS till er fine son! Han är ur-söt.

  Du vet inte vem jag är. Jag heter Carina Persson och jag bor i Kristianstad. Är mamma till Markus 7 år och tvillingarna Emilia och Linnea som fyller 6 år i januari. Är ensam med dem sedan deras pappa råkade ut för en svår trafikolycka i början av juli i år. Han är svårt skall- och hjärnskadad och i nuläget vi ingen hur det blir med honom.

  Vill också passa på att berätta att mina flickor är tokiga i Sarek. De vill höra på er hela tiden.

  Ha det nu så bra med den lille och ta hand om Dig och Din familj.

  Kramar från

  Carina Persson i K-stad

  SvaraRadera
 2. Hej igen Jessica!

  Jag ber om ursäkt för att jag terroriserar Dig så här :-)

  Jag är lite yr ibland, särskilt när det gäller datorer. Jag vet inte om jag lämnade rätt avsändar-adress till Dig på den förra kommentaren jag gjorde häromdagen. Och jag vill ju att det ska bli rätt, så Du vet vem det är som skriver till Dig.

  Hoppas att jag gör rätt denna gången.

  Måste bara säga detta en gång till: En son är så himla söt. Man blir allt lite sugen. Men....jag har gjort mitt. Jag har fött 3 barn på två år, så det får vara nog nu. Men de är ju så söta.....

  Vill bara passa på att berätta att jag också har en Blogg som Du kan kolla in, om Du har tid och lust. Är dock ny inom Bloggvärlden, så Du får ha lite överseende.

  Hoppas att allt är bra med Dig och den lille och resten av Din familj!

  Kram från

  Carina Persson i Kristianstad

  SvaraRadera
 3. Jaha, där ser Du vad jag menar med att jag är lite yr. Skriver att Du kan kolla in min Blogg men berättar inte vart Du kan hitta den. Här är adressen:

  www.carina69.blogg.se

  Kram igen

  SvaraRadera
 4. Hej Carina!
  Härligt med tre små mirakel!:-) Du har fullt upp kan jag tänka mig.
  Är ledsen för de som hänt deras pappa, hoppas han repar sig.

  Hälsa tjejerna från mig! Alltid härligt att höra att de finns fans kvar där ute även fast man inte varit i media på ett tag.:-)

  Ha de gott! Kram, Jessica

  P.S. De e lugnt! Jag är lika virrig själv!:-D

  SvaraRadera
 5. Hej igen Jessica!

  Skrev ju till Dig för en tid sedan. Tack för Ditt svar, förresten.

  Hur går allt med er lille nye bebis? Jag blir avundsjuk. De är ju såååå söta. Man blir allt lite sugen. Men jag har fött 3 st på 2 år, så jag har gjort mitt, tycker jag. Och nu är jag inte jätteung längre. Och utan barnens pappa närvarande, så blir det svårt....

  Ville bara tala om för Dig att Du gärna får titta in i min blogg, om och när du har tid och lust. Jag vet inte om Du tror på övernaturliga saker. Jag har nyss lagt ut min berättelse om min pappas död och hur jag fick möjligheten att medverka i programmet Det okända. Läs gärna om du har ork och lust och skriv gärna en kommentar om vad Du tycker om det jag skriver.

  Jag hoppas att Du och Din familj har det bra och att Du passar på att njuta av den här tiden tillsammans med er nye familjemedlem. De växer ju så fort...

  Många kramar

  Carina i Kristianstad

  Min blogg: www.carina69.blogg.se

  SvaraRadera